Kód:
1355/300
Umeocet
Neohodnoceno
Japonské tradiční ochucovadlo, které jídlo osolí i okyselí. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Krásnou růžovou barvu dostávají díky listům shiza, které se k nim přidávají.
Kategorie: | OCHUCOVADLA |
---|
Zvolte variantu
Tipy na přípravu:
- ochucení zeleninových salátů
- výborně se hodí k dochucení luštěnin
- koprovka
- dochucení jakéhokoliv pokrmu přímo na stole
- výroba pickles- použití místo nálevu se solí (časopis Dobroty podzim 2015)
- jako nápoj při nevolnosti nebo jen tak na osvěžení- smícháme s vodou
Trvanlivost:
Trvanlivost výrobku je uvedena na obale.
Složení:
umeboshi, mořská sůl 20,5%, shizo (Perilla)
Množství v balení:
1000 ml
Původ:
Japonsko
Dovozce:
SUNFOOD VM s.r.o., Jiráskova 557, 518 01 Dobruška
Skladování:
Bez zvláštních požadavků na skladování.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář